Trobada amb Rubalcaba al Twitter

11 nov.

Avui a les 12:15 h, Rubalcaba protagonitzarà una trobada tuitcam (piulades amb vídeo) que es podrà seguir des de Twitter i també des del web de la seva candidatura a través del hashtag #YoRespondo. El moderador serà Antoni Gutiérrez-Rubí, assessor de comunicació i consultor polític, que ja ha fet unes interessants reflexions sobre l’allau de propostes 2.0 d’aquestes eleccions al seu web.

Actualització a les 12:50 h: el moderador assenyala que la majoria dels comentaris tenen a veure amb la credibilitat de les propostes del seu programa; en demanen proves.

Des d’aquest blog hem enviat dubte que té molt a veure amb aquest treball de recerca:

#yorespondo ¿Abandonará las redes sociales tras la resaca post-electoral, o seguirá en contacto con los ciudadanos a través de ellas?

I la resposta:

#yorespondo se compromete a seguir en twitter pase lo q pase en #20N (@conRubalcaba live on twitcam.livestream.com/775eq)

Actualització a les 13:10 h: interessants reflexions les de Gutiérrez-Rubí en acabar la trobada, que sosté que en Internet la cultura política és més exigent i cal sintetitzar més els missatges (“menos bla bla y más ir al fondo de las cosas”). Rubalcaba assenteix a la vegada que li fa veure la dificultat de resumir determinats missatges en 140 caracters, o els 9 segons a què s’han traduït en aquesta trobada.

De cara a la nostra recerca, aquestes reflexions finals ens fa plantejar-nos l’adequabilitat (o la manca d’aquesta) dels canals 2.0 per la interacció política.

Deixa un comentari